Παίκτης της Ολίμπια Μιλάνο και για τη νέα σεζόν θα είναι ο Τζίτζι Ντατόμε, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο φόργουορντ, για ανανέωση του συμβολαίου του.

Την περασμένη σεζόν ο 34χρονος Ιταλός φόργουορντ, την περασμένη σεζόν κατέγραψε κατά μέσο όρο 8.4 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, ανέφερε: « Πάντα θεωρούσαμε τον Τζίτζι βασικό μέλος της ομάδας μας για το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και επίσης για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε».

Ενώ ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρατείνω το ταξίδι μου με την Ολίμπια Μιλάνο. Έχω την επιθυμία και τις φιλοδοξίες να συνεχίσω να τα πηγαίνω καλύτερα για έναν σπουδαίο σύλλογο και είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να συνεχίσω να δουλεύω με αυτήν την ομάδα ανθρώπων. Ταυτόχρονα είμαι περίεργος να μάθω τους συμπαίκτες που πρόκειται να έρθουν, για να βοηθήσουν στην επίτευξη περαιτέρω στόχων».

Ο Ντατόμε τις τελευταίες δύο σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της Ολίμπια Μιλάνο, ήταν από τους κύριους παίκτες στην κατάκτηση του Ιταλικού πρωταθλήματος, ενός Super Cup και δύο Κυπέλλων Ιταλίας, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας ως το Final Four της Euroleague το 2021.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube