Η εκδήλωση περιλαμβάνει κεντρική εισήγηση - παρουσίαση από τον καθηγητή Ε. Χρήστου για το ρόλο της γαστρονομίας και του κρασιού στην ενίσχυση της Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης μιας περιοχής. Στη συνέχεια, η κα Μ. Νέτσικα, οινολόγος - εκδότρια του περιοδικού «Wine Plus» θα εισφέρει τις πρακτικές γνώσεις της γύρω από το θέμα «Δρόμοι του Κρασιού: Δημιουργία και ανάπτυξη δικτύου, διεθνής εμπειρία και πρακτική».
Τέλος, θα λάβει χώρα μαγειρική επίδειξη από τον σεφ Αραμπατζή (Executive Hyatt Regency Chef) και γευστική δοκιμή κρασιών από την οινοποιία του Νομού Θεσσαλονίκης (Οινοποιία Κεχρή, Κτήμα Μπαμπατζιμόπουλου, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Αρβανιτίδη).
Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.
Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr