Η κίνηση του Τζίμι Μπάτλερ να ζητήσει ανταλλαγή από τους Τίμπεργουλβς, όπως ήταν φυσικό προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον πολλών οργανισμών του ΝΒΑ, με τους Ρόκετς μάλιστα να εμπλέκονται σε σενάρια, ότι έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με το ESPN, οι «ρουκέτες» εμφανίζονται να κατέθεσαν πρόταση που περιλαμβάνει τέσσερις μελλοντικές επιλογές, πρώτου γύρου για χάρη του Τζίμι Μπάτλερ, με την διοίκηση των Τίμπεργουλβς να την απορρίπτουν.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες του ESPN, ο λόγος που οι «λύκοι» δεν αποδέχτηκαν αυτήν την δελεαστική πρόταση των Ρόκετς, ήταν ότι δεν συμπεριλαμβανόταν ανάμεσα στα ανταλλάγματα και ο Έρικ Γκόρντον.

O 30χρονος γκαρντ, χαίρει της εκτίμησης από το τεχνικό επιτελείο των Τίμπεργουλβς ενώ θεωρείτε ιδανική επιλογή, προκειμένου να μπει με μεγαλύτερη ευκολία ο οργανισμός στα playoffs.

Τέλος, σε περίπτωση που ο Μπάτλερ αποχωρήσει από την Μινεσότα, οι πιθανότεροι προορισμοί είναι το Μαϊάμι και η Φιλαδέλφεια, όπου έχουν δείξει πιο έντονο ενδιαφέρον για την πιθανή απόκτηση του αθλητή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube