Η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη στον επόμενο γύρο του UEFA Europa Conference League θα κριθεί στο Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Πέμπτη 3/8 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova τις «μάχες» των ελληνικών ομάδων.

O ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ιερουσαλήμ, όπου την Πέμπτη 3/8 θα αντιμετωπίσει την ισραηλινή Μπεϊτάρ στον επαναληπτικό αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. To πρώτο μεταξύ τους ματς είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports2.

Παράλληλα, την Πέμπτη 3/8, ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Αραράτ στη ρεβάνς του 1-1 και θα επιδιώξει με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Prime.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις έχουν ως εξής:

Πέμπτη 3 Αυγούστου
20:30, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ-ΠΑΟΚ, στο Novasports2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

20:45, PreGameShow Αραράτ Αρμένια στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιάννη Πάγκο.

21:15, Άρης-Αραράτ Αρμένια, στο Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα, Ακη Κουζούλη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube