Την ελπίδα να παρακολουθήσουμε ένα ντέρμπι από τα παλιά έχουμε όλοι για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Η εικόνα του «τριφυλλιού» στα τελευταία ματς αποπνέει αισιοδοξία και κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος παρουσιάζει προβληματική εικόνα στους μέχρι τώρα αγώνες που έχει δώσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι-αποδείξεων για τις δυνατότητες των δύο ομάδων και θα δείξει σε μεγάλο βαθμό τι φιλοδοξίες μπορούν να έχουν φέτος στη Σούπερ Λίγκα.

Πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Στοχ και Αθανασιάδης.
Αποστολή: Γλύκος, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Λούκας, Βούκιτς και Νέτσιντ. Εκτός έμειναν οι Ολίσε, Λόρενς, Λόπεθ, Σκόνδρας, Γκαρσία και ο Γεωργιάδης.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης και Μπεργκ.
Αποστολή: Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Μπαϊράμι, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Φιγκερόα.

Στις 16:00, ο… θριαμβευτής των Βρυξελλών, Ολυμπιακός, φιλοξενεί τη Βέροια. Το ματς φαντάζει εύκολο θεωρητικά, όμως – όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, καμία ομάδα της Σούπερ Λίγκας δεν παραδίδεται αμαχητί.

Πιθανές συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Εντινγκά, Βάις, Κάμπελ, Φουστέρ και Μήτρογλου.
Αποστολή: Μέγιερι, Μανιάτης, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Σαβιόλα, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ. Εκτός είναι οι τραυματίες Μασάντο, Τσόρι, Μπονγκ, Σαλίνο και ο Τόρες που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Τραπ, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Μπεν και Μρντάκοβιτς.
Αποστολή: Καντιμοίρης, Σεντεμέντες, Ντα Κόστα, Σιόντης, Πλαβούκος, Οικονόμου, Αποστολόπουλος και Μάνος. Εκτός είναι ο Γκιγέρμο.

Στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα, υπάρχουν τρεις μάχες μεταξύ ομάδων που έχουν ως πρώτο στόχο τη σωτηρία και θα αρχίσουν στις 18:15.

Η Skoda Ξάνθη υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να σπάσει το αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη.

Πιθανές συνθέσεις:

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτςο, Χοσέμι, Γούτας, Παΐτο, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Μαρίν, Σουάρεζ και Σολάρι
Αποστολή: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Κάλβο, Παπαδιώτης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ρόβας και Ράνος. Εκτός έμεινε ο Κομεσίδης.

Απόλλων: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Διαμαντής, Καμαρά, Κόρμπος, Μπάρκογλου, Φαρινόλα, Γκουέλα και Πετρόπουλος.
Αποστολή: Γουμάγιας, Τσεμπερίδης, Παντελιάδης, Τσιλγκίρης, Μίνγκας, Έγκον, Αργυρόπουλος, Ζουέλα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Άλβαρες και ο τραυματίας Βέρτζος.

Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει ο «τελικός» του Λεβαδειακού κόντρα στην Καλλονή που έχει κάνει την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιθανές συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σανγκουινέτι, Λυκογιάννης, Πετράτζι, Κονέ, Καπό, Κάντζι, Ορτέγκα και Μάντζιος.
Αποστολή: Πζιρόφσκι, Ροτζέριο, Βασιλείου, Μπούστο, Ιωαννίδης, Γιάντσης, Μανόλο. Εκτός έμειναν οι Γεωργίου και Μαχαίρας.

Καλλονή: Σιδεράκης, Γάλας, Λεάντρο, Κριπιντίρης, Ποντάνι, Μαρσέλ, Φαρία, Χουανλού, Λεοζίνιο, Μανούσος και Καζάκης.
Αποστολή: Χογκ, Γκάσιτς, Αναστασιάδης, Περόνε, Βλαστέλλης, Σιλγκαρδάκης, Λαμπρόπουλος, Λίμα. Εκτός ο τιμωρημένος Χωριανόπουλος.

Τέλος, στις 18:15 είναι και το αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ.

Πιθανές συνθέσεις:

Πανθρακικός: Σερεμέτ, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ζος, Ντιόγκο, Λαδάκης, Ρομέου, Κάσες, Τζανής, Μπαϊκαρά και Ζεκίνια.
Αποστολή: Κουτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Χασομέρης, Μερίνο, Έμπου, Καθάριος, Κατσικοκέρης. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Χρίστου και οι τραυματίες Ιγκόρ, Μακρυδημήτρης και Σαρακατσάνος.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μιλιάζες, Ζε Εντουάρντο, Βερόν, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.
Αποστολή: Φερνάντεζ, Μονιάκης, Μακουκούλα, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Φραγκουλάκης, Στάθης, Δαμνιανάκης. Εκτός είναι οι τραυματίες Ζορό και Γκαλέτι.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-2

Ο Αστέρας έπαιξε εξαιρετικά για αρκετό διάστημα στον αγώνα, βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, αλλά ο Ατρόμητος με τον Μπρίτο να κάνει στις καθυστερήσεις το 2-2, τον άφησε με το… παράπονο. Διαβάστε περισσότερα εδώ



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-1

Με σκόρερ τους Διαμαντάκο, Πελέ και Ρομάνο, ο Εργοτέλης μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το ντέρμπι με τον Πλατανιά (3-1) και πλέον κάνει αισθητή την παρουσία του στις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λίγκας. Διαβάστε περισσότερα εδώ



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΡΗΣ 1-2

Αν κι έπαιξε για πολλή ώρα με δέκα, ο Άρης όχι μόνο άντεξε, αλλά με τη βολίδα του Ουντότζι στο 88’ έφτασε με ανατροπή στο 2-1 επί του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη παίρνοντας την πρώτη του νίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ (16:00, Novasports 2)
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ (18:15, Novasports 2)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (18:15, Novasports 4)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. (18:15, Novasports 3)
Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (16:00, Novasports 2)
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (18:15, Novasports 1)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30, Novasports 2)

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΡΗΣ (16:00, Novasports 2)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (18:15, Novasports 4)
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (18:15, Novasports 7)
Ο.Φ.Η. – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (18:15, Novasports 2)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30, Novasports 1)

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube