Επιστροφή στις νίκες για τους Μπρούκλιν Νες, οι οποίοι επικράτησαν εντός έδρας των Φιλαδέλφια 76ερς, με σκορ 122 – 97 και εισήλθαν έστω και προσωρινά στην οκτάδα της Ανατολικής περιφέρειας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, δίχως να μπορούν να εξασφαλίσουν μια ικανοποιητική διαφορά ασφαλείας και τους Νετς να πηγαίνουν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με +4 (51 - 47).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των αντιπάλων τους και ταυτόχρονα την δική τους ευστοχία σε τρίποντα (5/7 τριπ, 71.4%) και κοντά στο καλάθι (11/18 δίποντα, 61.1%) κατάφεραν να δημιουργήσουν μια διαφορά ασφαλείας, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με το εντυπωσιακό 92 – 75 (+17) υπέρ των Νετς.

Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους Νετς να μην κατεβάζουν στροφές και να εκμεταλλεύονται πλήρως τα λάθη των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να εκτοξεύσουν την διαφορά στο +25 (122 - 97), το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Σίξερς μπορεί να κέρδισαν την «μάχη» των ριμπάουντ, καθώς είχαν 46 συνολικά (37 αμυντικά / 9 επιθετικά) έναντι των 38 «σκουπιδιών» (23 αμυντικά / 15 επιθετικά) των Νετς, ωστόσο τα 28 λάθη όπου υπέπεσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, στοίχισαν σημαντικά στους φιλοξενούμενους.

Κορυφαίοι παίκτες για τους Νετς, οι Ντ’ Άντζελο Ράσελ και Ρόντεϊ Χόλις – Τζέφερσον που σημείωσαν από 21 πόντους έκαστος ενώ ο Τζάρρετ Άλεν τους ακολούθησε σε απόδοση κάνοντας νταμπλ νταμπλ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ξεχώρισαν οι Τζόελ Εμπίντ (16π και 15ριμπ) και Μπεν Σίμονς (20π και 12 ριμπ), οι οποίοι πέτυχαν αμφότεροι νταμπλ νταμπλ.

Δείτε το βίντεο:



Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube