Το άγχος είναι περιορισμένο, οι παίκτες των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στα Παγκόσμια Κυπελλα Συλλόγων έχουν διάθεση για θέαμα και στα παιχνίδια της διοργάνωσης το προσφέρουν.

Αποτέλεσμα; Στα 15 χρόνια που διεξάγονται τα ματς της να έχουν μπει τρομερά γκολ. Δείτε τα δέκα καλύτερα από αυτά...

2006 – Ντέκο
Η Μπαρτσελόνα νικά 4-0 την Ατλέτικο Μινέιρο με το τελευταίο γκολ να το πετυχαίνει ο Ντέκο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το σουτ του Πορτογάλου αλλά και η ενέργεια που κάνει νωρίτερα ο Ροναλντίνιο.



2008 - Μπολάνιος
Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Λουίς Μπολάνιος στον ημιτελικό της διοργάνωσης του 2008 της Λίγκα Ντε Κίτο με την Πατσούκα.



2008 – Ντος Σάντος
Ένα τρομερό μακρινό σου του Κριστιάνο Ντος Σάντος για λογαριασμό της Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ κόντρα στην Αλ Αχλί σε παιχνίδι για την 5η θέση της διοργάνωσης του 2008.



2009 – Κασόνγκο
Ο Κασόνγκο ισοφαρίζει για την Μασέμπε στο παιχνίδι με την Οκλάντ Σίτι στη διοργάνωση του 2009. Ωστόσο το τέρμα του Κονγκολέζου δεν θα είναι αρκετό να αποφύγει την ήττα.



2009 – Μέσι
Σιγά που θα έλλειπε ο Μέσι. Το 2009 η Μπαρτσελόνα με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της θα κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Αργεντινός άσος να πετύχει το τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Εστουδιάντες (3-1).



2010 – Τσβίτανιτς
Η Πατσούκα βρίσκεται πίσω στο σκορ 2-1 στο ματς με την Αλ Ουάντα. Ο Ντάριο Τσβίτανιτς όμως δεν θέλει να τελειώσει έτσι το παιχνίδι και με μια γκολάρα ισοφαρίζει.



2011 – Νεϊμαρ
Ο Νεϊμάρ αγωνιζόμενος τότε με τη Σάντος, την οδηγεί στον τελικό (απέναντι στη Μπαρτσελόνα) ξεπερνώντας το «εμπόδιο» της Κασίβα Ρεϊσόλ.



2011 – Μπόρχες
Στο ίδιο παιχνίδι ο Μπόρχες θα σκοράρει το δεύτερο τέρμα της Σάντος πέντε λεπτά μετά αυτό του Νεϊμάρ.



2011 – Μέσι
Ο Αργεντινός ανοίγει το σκορ στον τελικό του 2011 απέναντι στη Σάντος. Μαγικός και ο συνδυασμός και το... τελείωμα της φάσης.



2013 – Ροναλντίνιο
Φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο ο Ροναλτίνιο πετυχαίνει μια γκολάρα από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ματς με την Γκουανγκζου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube