Άργησε, αλλά, έστω μετά κόπων και βασάνων τα κατάφερε! Στο χθεσινό (10/02) παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ στο «Άνφιλντ», ο Μάριο Μπαλοτέλι θυμήθηκε το παρατσούκλι του (σ.σ. Σούπερ Μάριο) και θύμισε σε προπονητή, συμπαίκτες, αλλά και οπαδούς της ομάδας τον λόγο… ύπαρξης του στο ρόστερ.

Ο Ιταλός επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 74ο λεπτό της συνάντησης στη θέση του Ντάνιελ Στάριτζ και εννιά λεπτά αργότερα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των «σπερς», πετυχαίνοντας το ΠΡΩΤΟ του γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων» στην Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι γράφτηκε το 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο κρατάει την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού σε τροχιά Champions League.

Πρώτο γκολ, λοιπόν, για τον 24χρονο επιθετικό στο πρωτάθλημα, ύστερα από 170(!) ημέρες από την έναρξη της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ. Σχεδόν έξι μήνες… Το κατάφερε στη 13η συμμετοχή, που αποδείχθηκε γούρικη και μετά από συνολικά 50 προσπάθειες, αφού ως τώρα είχε 19 εντός εστίας, άλλες 17 εκτός στόχου και 14 που κόπηκαν. Δεν είναι και για Όσκαρ…

Αν ψάξουμε λίγο πιο πίσω, το τελευταίο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν στις 28 Νοεμβρίου 2012, όταν άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 επί της Γουίγκαν. Από τότε, μεσολάβησαν συνολικά 17 παιχνίδια και 850 αγωνιστικά λεπτά… Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube