Ηρακλής και Καβάλα έμειναν στην ισοπαλία για την 3η αγωνιστική της Super League 2 με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να «πληρώνει» το κακό ξεκίνημα της ομάδας του και να αποχωρεί αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Η ΠΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο της για την απομάκρυνση του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε τέσσερεις αγώνες , δείχνουν ότι ο κόουτς δεν μπορεί να μας βοηθήσει».

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο 50χρονος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ για το στραβοπάτημα απέναντι στη Καβάλα:
Για το πως είδε το παιχνίδι: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στο πρωτάθλημα. Χάσαμε αρκετούς παίκτες μεσοβδόμαδα όπως τον Μιράντα και τον Κυνηγόπουλο κάτι που μας δυσκόλεψε, έτσι αναγκαστήκαμε να προετοιμαστούμε διαφορετικά για τον σημερινό αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε ένταση ούτε ρυθμό. Στο δεύτερο, έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια, ισοφαρίσαμε, ρισκάραμε, πιέσαμε, παρ΄όλα αυτά αυτό δεν ήταν ικανό να μας δώσει τους τρεις βαθμούς. Φυσικά, είναι αποτυχημένο αποτέλεσμα».

Για την πίεση, καθώς η ομάδα ακόμα δεν έχει κερδίσει και έπεται ο αγώνας απέναντι στην ΑΕΛ: «Στην 3η αγωνιστική ούτε κάποιος παίρνει το πρωτάθλημα, ούτε κάποιος το χάνει. Αυτό πιστεύω. Φυσικά, υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι μπροστά μας την Κυριακή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube