Ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή στον ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (20/10), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με την προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους» να ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ (19/10), ο νέος τεχνικός των Κρητικών επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ματίας Μπρεσάν και Νέιρα, καθώς επίσης και οι Σωτηρίου, Μπάουμαν, Θεοδοσουλάκης, Καλαφάτης, Φαϊτάκης, Φανουράκης και Κωνσταντίνος Χνάρης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Χριστογεώργος, Ναούμοβ, Μαρινάκης, Γκονζάλες, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Σίλβα, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος, Μπάκιτς, Κουτεντάκης, Αποστολάκης, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Σαλσέδο, Φούντας και Γιουνγκ

Διαβάστε ακόμα: Με Βαγιαννίδη η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Κρήτη



Απόντες για το ματς με τους Κρητικούς έμειναν οι Ιωαννίδης και Μαξ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός πλάνων έμειναν και οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον. Ανιθέτως, ο Γιώργος Βαγιαννίδης συμπεριλήφθη στην αποστολή -όπως αναμενόταν- από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας και Αράο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube