Παρουσίασε τις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2024-25 ο ΟΦΗ!

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα με την παρουσία αρκετού κόσμου στο «Γεντί Κουλέ», οι Κρητικοί αποκάλυψαν τη νέα μαύρη με λευκές λεπτομέρειες εντός έδρας εμφάνισή τους, ενώ παράλληλα ποδοσφαιριστές της ομάδας φόρεσαν και τις υπόλοιπες, οι οποίες είχαν ήδη παρουσιαστεί.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι λευκή με μαύρες λεπτομέρειες, η τρίτη πορτοκαλί, ενώ η τέταρτη, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε φιλικά, είναι μαύτη με χρυσές λεπτομέρειες.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Αυτή δεν είναι απλά μία φανέλα για τις εντός έδρας μάχες μας. Είναι η ενσάρκωση της αλύγιστης θέλησής μας και της ασταμάτητης δύναμής μας!

Φόρεσέ την και γίνε ο εφιάλτης κάθε αντιπάλου!

Η πρώτη φανέλα της ομάδας μας είναι κατασκευασμένη με την καινοτόμο τεχνολογία ULTRAWEAVE της @puma, προσφέροντας ένα πανάλαφρο, αναπνεύσιμο ύφασμα που θα κρατά τους ποδοσφαιριστές μας δροσερούς και άνετους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι τέσσερεις φανέλες του ΟΦΗ για τη σεζόν 2024-25 είναι διαθέσιμες στη μπουτίκ “OFI Crete FC x @cosmossport ”, στο “Γεντί Κουλέ” και στο κατάστημα Cosmos Sport 1821 στο Ηράκλειο!

Όλη η σειρά merchandise του ΟΦΗ, φέρει το μοναδικό τρισδιάστατο υδατογράφημα αυθεντικότητας, με τον Θυρεό και το Γρύπα του ΟΦΗ. Tap στο bio για το online store!»
.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ