Στα ίδια μέρη ξαναβρίσκονται! Λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους μονομαχία για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, το οποίο βρήκε τον ΟΦΗ να αποκλείει τον Παναιτωλικό με ανατροπή (2-1), οι δύο ομάδες κοντράρονται εκ νέου, αυτή τη φορά για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League (17.00, Cosmote TV, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr).

Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν για το εισιτήριο για τη φάση των «16». Ο ΟΦΗ το πήρε, πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο τερμάτων του τον Τιάγκο Νους, ενώ η εικόνα του στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετική. Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, ήταν ανώτερος στα σημεία στο πρώτο ημίχρονο και είχε προηγηθεί με τον Μάιντεβατς.

Ο ΟΦΗ, πάντως, το τελευταίο διάστημα συνολικά πατάει καλά στα πόδια του. Πέντε διαδοχικά παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, τα τέσσερα εξ αυτών στο πρωτάθλημα. Έφτασε τους 8 βαθμούς και θα παλέψει για μια θέση στο 5-8, με σκοπό να διεκδικήσει την Ευρώπη!

Μοναδικό και γνωστό πλέον πρόβλημα για τον Τραϊανό Δέλλα είναι ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος δεν έχει επανέλθει μετά τη θλάση β' βαθμού που είχε υποστεί στα τέλη Αυγούστου. Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Μπρεσάν, Σίλβα, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιο, Μπάκιτς, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Θεοδοσουλάκη, Σαλσέδο, Φούντα, Γιουνγκ.

Ο Παναιτωλικός εμφανίζει βελτίωση στις τελευταίες εβδομάδες και στο πρωτάθλημα είναι αήττητος για τρία διαδοχικά παιχνίδια. Νίκησε τον Πανσερραϊκό και έφερε ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Αστέρα και πλέον έχει καλύτερη ψυχολογία. Παίζει αμυντικά, αλλά έχει καλό transition και το σύνολο του Γιάννη Πετράκη, που έχει 5 βαθμούς, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. H αποστολή ήταν γνωστή από το προηγούμενο ματς, αφού οι Αγρινιώτες παρέμειναν στην Κρήτη και μοναδική απουσία είναι αυτή του Ρόα που τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς, Μπαΐνοβιτς, Φούντας, Νους, Σενκγέλια, Γιουνγκ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης):
Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Λουίς, Ντίας, Λομόνακο.

Διαιτητής: Τσιάρας
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Δέλλιος
Τέταρτος: Ζαμπαλάς
VAR: Τζήλος, Στεφανής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube