Συγκίνησε για άλλη μια φορά ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος ανακοίνωσε σε πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης την απόφαση του να ενισχύσει με ένα πόσο άνω των 240.000 δολαρίων την πολιτεία του Χιούστον, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανάπλαση όλων των μπασκετικών εγκαταστάσεων στις υποανάπτυκτες περιοχές της πόλης.

Ο σούπερ σταρ των Ρόκετς, ο οποίος συμπληρώνει σήμερα 30 χρόνια ζωής, αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την κίνηση, λέγοντας πως «Κάθε μέρα όταν ξυπνάω σκέφτομαι πως θέλω να είμαι κάτι θρυλικό. Θέλω να είμαι ο καλύτερος που μπορώ εντός του παρκέ. Στον αντίποδα βέβαια, συνεχώς αναρωτιέμαι αν και πώς μπορώ να βοηθήσω έμπρακτα τον κόσμο. Ουσιαστικά, θέλω να είμαι κάτι θρυλικό και εκτός παρκέ».

Επίσης, σημείωσε ότι «Στις εποχές που ζούμε, όλα λειτουργούν με βάση τα social media. Τα παιδιά δεν βγαίνουν πλέον έξω για να παίξουν. Δεν είναι σωστό να είναι όλη μέρα μέσα στο σπίτι με το κινητό. Πρέπει να βγουν έξω, να γίνουν πιο ενεργά και να περάσουν καλά μέσω του αθλητισμού. Τα γήπεδα είναι μόνο η αρχή. Ο απόλυτος στόχος μου είναι να αλλάξω όλο το Χιούστον προς το καλύτερο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρντεν προσφέρει οικονομική ανάσα στο Χιούστον. Το 2017 είχε δωρίσει ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην πόλη του Τέξας, μετά τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο τυφώνας Χάρβεϊ.




Επιμέλεια: Γιάννης Γιανναράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube