Ο Πάλμερ είναι ωστόσο μια κατηγορία μονος του αφού κάνει με τη μπάλα στα πόδια τις πάσες που έβγαζε ο Χοντλ το κοντρόλ και την τεχνική κατάρτιση του Μπρουκινγκ και έχει την επιτάχυνση που διέκρινε τον Γκασκοιν. Μόνο που σκοράρει με συχνότητα που θα ζήλευαν και σεντερ φορ. Έχει όλο το πακέτο να γίνει σούπερ σταρ φτάνει να μείνει μακριά από τραυματισμούς.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Δεν χρειάζεται ένας ποδοσφαιρόφιλος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες πάνω στην ανάλυση του αθλήματος, ώστε να καταλάβει πόσο καλός είναι ο Κόουλ Πάλμερ.

Πρόκειται πραγματικά για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Διότι απλώς, διαθέτει τεράστια «γκάμα» στο παιχνίδι του. Σουτάρει εξαιρετικά από μακριά, τελειώνει άψογα τις φάσεις από κοντά, σκοράρει εύκολα, πασάρει με οξυδέρκεια.

Γνωρίζει πότε πρέπει να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, ξέρει πότε πρέπει να παίξει πιο άμεσα. Είναι τυχερή η Τσέλσι που τον διαθέτει στο ρόστερ της; Είναι! Θα έπρεπε να τον έχει διατηρήσει η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα; Δεν το γνωρίζω! Πάντως, αυτό που είχα δει πριν από δύο χρόνια, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον τελικό του Σούπερ Καπ, ήταν εκπληκτικό! Και ίσως και ο ίδιος ο Πεπ να σκέφτεται πως ο Πάλμερ τελικά δεν ήταν ένας ακόμα εξτρέμ ή ακραίος αλλά το πλησιέστερο που θα έβρισκε για την επόμενη μέρα χωρίς τον Ντε Μπρόινε. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πεπ είπε κάτι που κάποτε εφάρμοζαν πάντα ο Σερ Άλεξ, ο Βενγκέρ και ο Μπενίτεθ, οπότε πού είναι το πρόβλημα;

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ: Μία ισοπαλία που τη νιώθεις σαν ήττα ή την αισθάνεσαι σαν νίκη, αν και ακόμα έχουμε Σεπτέμβριο!

Η επιρροή του Πεπ στο γιατί τα σουτ από μακριά μειώθηκαν, αλλά και η τέχνη των στατικών φάσεων!

Οι 44 μέρες του Κλαφ στη Λιντς: Τι θα είχε συμβεί αν ο ιδιοφυής προπονητής ταίριαζε με την κορυφαία ομάδα της εποχής;

Τώρα κατάλαβαν και στο «Νησί», γιατί η Ίπσουιτς ήθελε τόσο πολύ τον Ιωαννίδη, και ακόμα... δεν είδαμε τίποτα πιστεύω!

Το πρώτο διάλειμμα της σεζόν με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι δύο top παίκτες σε 270 λεπτά

Τρία ματς και ο Σλοτ έχει πλάνο στη Λίβερπουλ - Στον τρίτο χρόνο ο Τεν Χαγκ, δεν έχει ακόμα… σχέδιο στη Γιουνάιτεντ!

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός: Μπορούν όλοι να είναι εκεί και τον Γενάρη, γιατί όχι και τον Μάρτιο!

Τι αλλάζει στη νέα εποχή των Κυπέλλων Ευρώπης και το μεγάλο ερωτηματικό με τις ισοβαθμίες, που δεν έχει απαντηθεί ακόμα!

Αντίο Σβεν, πέτυχες πολλά, έζησες όπως ήθελες και έφυγες με χαμόγελο!