Όλοι θα ήθελαν να μοιάζουν στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Στο ταλέντο. Στα λεφτά. Στην αυτοπεποίθηση. Όχι όμως στη φάτσα.

Γιατί εκτός του ότι η μύτη του προηγείται όταν περπατάει, η ομοιότητα μπορεί και να σε κομπλάρει. Όπως έκανε με τον Jimmy J!

Για κάποιον λόγο στα 26 του ο συγκεκριμένος τύπος αποφάσισε να γίνει παλαιστής. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα. Είναι «φτυστός» ο Ζλάταν. Τόσο πολύ, που όταν βγήκε για πρώτη φορά στο ρινγκ ο κόσμος δεν θα μπορούσε να μην το προσέξει.

«Ήταν ένα σοκ για μένα όταν βγήκα έξω και άκουσα 300 ανθρώπους να μου φωνάζουν Ζλάταν. Ο αγώνας γινόταν στο Λίβερπουλ, εγώ είμαι από το Λίβερπουλ, οπότε περίμενα να με επευφημήσουν γι’ αυτό. Ωστόσο κάποιος φώναξε ξαφνικά “πάμε, Ζλάταν” και το υπόλοιπο πλήθος ακολούθησε αμέσως».

Δυστυχώς ωστόσο για τον Άγγλο, οι ιαχές είχαν το ανάποδο αποτέλεσμα. «Δεν με βοήθησε να αποδώσω το καλύτερο που μπορώ. Όταν μπαίνεις σε πνεύμα αγώνα προσπαθείς να μην ακούς τις κραυγές, αλλά όταν γίνεται σε αυτόν τον βαθμό σε αγχώνει», περιέγραψε χαρακτηριστικά. Ή μάλλον προσπάθησε να δικαιολογήσει την ήττα του.

Αν και δεν δείχνει να πτοείται. Με αφορμή την επικείμενη άφιξη του Ζλάταν στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημειώνει ότι ευχαρίστως θα τον αντιμετώπιζε στο ρινγκ. Το θέμα είναι πόσο… ευχαρίστως θα έβγαινε από αυτό, δεδομένης της ικανότητας που (δεν) έδειξε στο ντεμπούτο του και της αποδεδειγμένης ικανότητας του Ιμπραΐμοβιτς στις «καρατιές»!











Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube