Τι κι αν η Μπόκα Τζούνιορς πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν στο πρωτάθλημα και η Ρίβερ Πλέιτ της «σκάει» 12 βαθμούς;

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο «Μπομπονέρα», με τους Γενοβέζους να διατηρούν την παράδοση, παραμένοντας αήττητοι στο «σπίτι» τους για ένατο σερί παιχνίδι κόντρα στην «μισητή» αντίπαλό τους!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «μιγιονάριος», αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Λαντσίνι έβαλε μπροστά στο σκορ στην ομάδα του. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, έγιναν πιο πιεστικοί και ο Σίλβα στο 39’ με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλό από πλευράς θεάματος, με τους παίκτες της Μπόκα να έχουν στην κατοχή τους την μπάλα. Μάλιστα, το ματς διεκόπη δύο φορές, αφού οι φίλοι των «κιτρινομπλέ» δημιουργήσουν τον δικό τους «σεισμό», όπως μόνοι αυτοί ξέρουν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Στο τέλος τίποτα δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και την Μπόκα να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπουρντίσο στο… νήμα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλω να το αγοράσω»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μόντριτς για τον πόλεμο, τον παππού του και το καμμένο πατρικό!

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!