«Ντόπες» από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, λίγο πριν την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα. Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» πήγε στα Σπάτα την Παρασκευή και θέλησε να εμψυχώσει τους «κιτρινόμαυρους» για το ματς με τον Μανδραϊκό, αλλά και γενικά για την πρωτόγνωρη εμπειρία που ξεκινά στην Γ’ Εθνική.

Την Κυριακή, ο ίδιος δεν θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο της Φυλής, αφού αναμένεται να ταξιδέψει για την πατρίδα του, ούτως ώστε να πει το τελευταίο αντίο στην μητέρα του, που «έφυγε» από την ζωή.

Αφού λοιπόν εξέφρασε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό των παικτών, στη συνέχεια τόνισε πως μπορεί μπορεί τα ονόματα των αντιπάλων να μην «τρομάζουν», αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να τα καταφέρει ο «Δικέφαλος» να επιστρέψει στην θέση του. Συν τοις άλλοις, υπογράμμισε πως ναι μεν ο στόχος είναι οι νίκες και η άνοδος, αλλά θα πρέπει να συνδυαστούν και με καλό ποδόσφαιρο. Και πώς να μην είναι έτσι τα πράγματα, όταν μιλάμε για την ΑΕΚ!

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους υγεία, να ‘ναι γεροί και έτοιμοι για όποιες δυσκολίες συναντήσουν κάθε Κυριακή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γράφει ιστορία η Μαρκό και ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Super League 2 - «Φωτιά» στην κορυφή έβαλε ο Πανθρακικός

Στον… αέρα το φινάλε της σεζόν μετά τη νέα αναβολή στην Γ’ Εθνική!

Συγκίνηση και αποθέωση στην Ερμούπολη για την Ελλάς Σύρου που ανέβηκε στη Super League 2!

Η Ελλάς Σύρου πήρε την άνοδο στη Super League 2, πανηγυρίζοντας και τον τίτλο στη Γ' Εθνική!

Γ' Εθνική: Συνέχισαν με νίκες τις προσπάθειές τους για άνοδο Μαρκό και Εθνικός

Ποδοσφαιριστές Θεσπρωτού: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, παρά τις αντιξοότητες»

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο η Ελλάς Σύρου και ο Νέστος Χρυσούπολης

Γ’ Εθνική: Ασταμάτητοι οι πρωτοπόροι - Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Έσπασε το αήττητο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου!

Γ΄Εθνική: «Ξεμακραίνει» η Αναγέννηση Καρδίτσας, τεράστιο «διπλό» για Ελλάς Σύρου - Ξετύλιξε το δώρο της Μαρκό ο Εθνικός

TAGS: A.E.K.