Το δικό του σχόλιο για το περιστατικό στο Ναύπλιο, όπου υπεύθυνος ταβέρνας έδιωξε ένα γκέι ζευγάρι μετά την ενόχληση που εξέφρασαν ορισμένοι πελάτες, έκανε ο Ιάσονας Μανδηλάς στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

«Νομίζω ότι είναι από αυτές τις φορές, που βγαίνοντας στην τηλεόραση και μιλάω για αυτά τα θέματα, αναρωτιέμαι γιατί μιλάω, τι θέλω να διορθώσω. Υπάρχουν τόσα περιστατικά και έτσι αποδεικνύεται πως μας απαγορεύεται να εκφράσουμε δημόσια την αγάπη μας στον σύντροφό μας», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης που είχε αποκαλύψει πριν από έναν χρόνο περίπου ότι είναι ομοφυλόφιλος, μετά από επίθεση που δέχθηκε μέσα στο μετρό.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι ένας άνθρωπος είχε κακή μέρα. Ας πούμε ότι ο κύριος δεν είχε πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι πόσοι άλλοι άνθρωποι δεν εξέφρασαν την αντίθεσή τους. Δεν καταλαβαίνουμε ότι στερείται και σε εμάς μέρος της ελευθερίας μας. Μπορεί κάποιος να είναι γκέι, αλλά αφαιρώντας εμένα την ελευθερία μου να υπάρχω στο χώρο και, από τη στιγμή που σέβομαι τους άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στο χώρο, δεν δημιουργώ πρόβλημα. Ασχολούμαστε με αυτές τις λεπτομέρειες και πρέπει να ασχολούμαστε για να κοιτάμε τον άλλον στα μάτια, με αγάπη και κατανόηση ακόμα και αν δεν συμφωνούμε 100% με τον τρόπο που ζει ο άλλος τη ζωή του. Αξίζει λίγο να ασχολούμαστε με την ελευθερία του τρίτου, όταν αυτή στερείται και ευχαριστώ που μου δίνετε αυτή την ευκαιρία», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube