Αφού μίλησε για τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, και μάλιστα με ανατροπή, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα ρουμανικά σενάρια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που αντέδρασε και επιχείρησε να δώσει τέλος σε κάθε φημολογία.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, κατά το οποίο δεν περιμέναμε εκπλήξεις ή να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα. Έγιναν πολλές αλλαγές, μπήκαν τρεις 23χρονοι και έδωσαν ενέργεια. Όμως αυτός ο ΠΑΟΚ υστερεί και δεν μπορεί να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Του κουκιά δεν του βγαίνουν μέχρι στιγμής. Δέχθηκε γκολ και το γύρισε για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά και πήρε ένα τρίποντο για να μπορέσει να πάρει το επόμενο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παίρνει τους τρεις πόντους. Αυτό είναι το πρόσωπο, το προβληματικό, που παρουσιάζει από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ. Ήταν ελαφρώς καλύτερος, σε επίπεδο ενέργειας με τον Τσιγγάρα», ανέφερε αρχικά για τον αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη Λαμία στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε: «Όπως εμείς εδώ στην Ελλάδα θέλουμε τον Σάντος, έτσι και οι Ρουμάνοι με τη βοήθεια κάποιων μέσω να θέλουν να κάνουν ένα παιχνίδι και υποστηρίζουν ότι ο Λουτσέσκου είναι κοντά στο να αναλάβει την εθνική τους ομάδας. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα μήπως καταφέρουν να αποσπάσουν την θετική απάντησή του. Χθες ο Λουτσέσκου αποφάσισε με έναν χοντρό τρόπο να απαντήσει, χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης σε αυτά τα σενάρια που τον αφορούν. Είναι πολύ ενοχλητικό. Προσπαθεί και ο ίδιος να το κόψει αυτό. Έχει ξεκινήσει την δουλειά στον ΠΑΟΚ, δεν πηγαίνει καλά και έχει αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Δεν θέλει να το αφήσει στη μέση, παραδεχόμενος ότι δεν πάει καλά το έργο του στην ομάδα. Θέλει να το γυρίσει τους επόμενους μήνες και φυσικά τα επόμενα χρόνια, αφού υπάρχει ταυτόχρονα πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ψάχνει το… αντίδοτο για τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Κάλενς: «Θέλαμε μία ήρεμη εβδομαδα - Νιώθαμε υποχρέωση για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Μανθάτης: «Ήταν... ροντέο το ματς με την ΑΕΚ - Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Κουάισον: «Ο κόσμος του Άρη να περιμένει να δει έναν επιθετικό παίκτη, ο οποίος λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο»

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Αυτή η ήττα ήταν δική μου, δεν έκανα σωστές επιλογές στην 11άδα - Πρέπει να αντιδράσουμε»

Αλμέιδα: «Η Athens Kallithea έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες - Κάναμε καλό παιχνίδι, μας έλειψε η ακρίβεια»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κουάισον

Κετσετζόγλου: «Καμία σχέση η σημερινή γκέλα της ΑΕΚ με τις περσινές - Επιτακτική η νίκη με Παναθηναϊκό»

Ντονάτι: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να κάνουμε νίκες και να σκοράρουμε περισσότερο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.