-Την προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Καλλονή και τις διαπραγματεύσεις του Μετζανί με την Βαλενσιέν.

-Πάνοπλος θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναικός.

-Το οριστικό ‘’ναυάγιο’’ στην περίπτωση μεταγραφής του Μάρτενς στον ΠΑΟΚ. -Την συγκινητική ανακοίνωση του Μιχάλη Παυλή ότι σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 24 χρόνων λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

-Τις πρώτες χειμερινές μεταγραφές της Superleague. -Την προαναγγελία της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναικό και την Αρμάνι Μιλάνο για την 1η αγωνιστική του Top 16 Euroleague.

-To προφίλ του Μάρντι Κόλινς του νέου αποκτήματος στο Μπάσκετ του Ολυμπιακού. -Ματιές στον κόσμο του ΝΒΑ με τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έγιναν τα ξημερώματα απο τα οποία ξεχωρίζει η νίκη των Ράπτορς επι των Πέισερς με 95-82,όπως και στα διεθνή πρωταθλήματα του Μπάσκετ (12η Ισπανίας,11η Ιταλίας,13η Αδριατικής,All Star Γαλλίας).

-Την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας Βόλει για την Σλοβακία και τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2014.

-Τις εξελίξεις στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ μετα τον σοβαρό τραυματισμό του σε πίστα του Σκι στην Ελβετία.

-Την προαναγγελία του αγώνα Ισραήλ-Ελλάδα για την 3η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ 2015.

-Τα τρία επικρατέστερα γκόλ για το βραβείο ‘’Φέρεντς Πούσκας’’.

-Το μεταγραφικό πάρε δώσε στην Ευρώπη.

-Γκόλ από την 20η αγωνιστικη της Premier League με το 2πλο της Τόττεναμ (1-2) μέσα στο Μάντσεστερ επι της Γιουνάιτεντ και την 24η της Championship με το 2πλο της Μπλάκμπερν (1-2) στο Έλαντ Ρόουντ επι της Λίντς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube