Ο Δήμος Νικαίας βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και για αυτό διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με τον Γιάννη Πλούταρχο στις 13 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο.

Σκοπός της συναυλίας είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Στη συναυλία δεν υπάρχουν εισιτήρια παρά μόνο προσκλήσεις, οι οποίες θα δίνονται σε όσους θα φέρνουν στο δημαρχείο της Νίκαιας τρία από τα παρακάτω είδη: ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη.

Η συλλογή των τροφίμων και η διάθεση των προσκλήσεων θα αρχίσουν τη Δευτέρα 27 Μαΐου.

«Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος είπε αμέσως το ναι για να δώσει τη συναυλία αφιλοκερδώς, όπως και τον Δήμαρχο της Νίκαιας που πάντα του αρέσει να βοηθάει τον κόσμο. Είναι συγκινητική κίνηση, θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να γίνει παράδειγμα αυτό σε άλλους δήμους. Τις προσκλήσεις θα μπορεί ο κόσμος να παίρνει φέρνοντας τρία τρόφιμα από ένα είδος. Ελπίζουμε να έρθει κόσμος, είναι κοινωνικό έργο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας. Πιστεύουμε να ενεργοποιηθούν και οι εταιρίες και να βρεθούν στο πλευρό μας», δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη ο Πέτρος Μπογράκος

Πληροφορίες:
Ημερομηνία: 13 Ιουνίου 2013
Τηλ. Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Νικαίας: 2132075289

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube