Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ, αλλά δεν τον λες με τίποτα αθλητικό. Είναι σχετικά αγύμναστος για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, αλλά ο ίδιος όχι απλώς επιβιώνει. Πρωταγωνιστεί και τα ξημερώματα στην ήττα των Νάγκετς από τους Μπλέιζερς μετά από τέσσερις παρατάσεις έμεινε στο παρκέ για 65 λεπτά! Είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής στην ιστορία των playoffs, με τους Ρεντ Ρόσα και Πολ Σίμουρ να έχουν το ρεκόρ με 67 λεπτά από το... 1953!

«Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάνε. Ακόμα και όταν ήρθα εδώ, ίσως ήμουν λίγο... τσουπωτός. Δεν έχει διαφορά τώρα. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και νιώθω καλά», δήλωσε ο ίδιος, χωρίς όμως πολλή διάθεση για χιούμορ αφού η ομάδα του έχασε.

O προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, είπε: «Του ζήτησα συγγνώμη στα αποδυτήρια που τον κράτησα τόση ώρα στο παρκέ και μου απάντησε πως δεν χρειάζεται. Όταν τον άφησα στο ματς για όλη την τέταρτη περίοδο δεν περίμενα πως θα παίξουμε τέσσερις παρατάσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube