Ο Ντρέιμοντ Γκριν θα πληρώσει με απουσία από το Game 3 το πάτημα στο στέρνο του Ντομάντας Σαμπόνις στον δεύτερο αγώνα των Γουόριορς με τους Κινγκς για τα playoffs.

Πρόκειται για έναν ακόμη κρίκο σε μια μακριά αλυσίδα αλλοπρόσαλλων συμπεριφορών που έχουν μετατρέψει τον κατά τα άλλα πολύτιμο φόργουορντ των Γουόριορς σε έναν από τους πλέον αντιπαθείς παίκτες στο ΝΒΑ.

Ο Γκριν στις 11 σεζόν του στο ΝΒΑ έχει τιμωρηθεί από τη λίγκα πλέον τέσσερις φορές, με πιο χαρακτηριστικό τον αποκλεισμό στους τελικούς του 2016, που έδωσε την ευκαιρία στους Καβαλίερς με τρεις σερί νίκες να κατακτήσουν τον τίτλο επιστρέφοντας από το 1-3.

Παράλληλα, ο άνθρωπος που σε προπόνηση των πρωταθλητών στην αρχή της σεζόν γρονθοκόπησε εν ψυχρώ τον Τζόρνταν Πουλ, έφτασε τις 17 αποβολές με την προχθεσινή, ενώ έχει πληρώσει περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα.

Παράλληλα, ο 33χρονος άσος στα χρόνια που αγωνίζεται στο ΝΒΑ ήταν πρώτος ή δεύτερος σε τεχνικές ποινές σε πέντε σεζόν. Φέτος δέχτηκε τεχνική ποινή 17 φορές, ενώ συνολικά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα έχει «φάει» 164 τέτοιες!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube