Τα παράπονα για τη διαιτησία συνεχίστηκαν από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και εκτός παρκέ αφού οι Στιβ Κερ, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ έκαναν κάποιες επιθετικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές νιώθουν αδικημένοι από τους διαιτητές του αγώνα και κυρίως από τον Μάρατ Κόγκουτ καθώς στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κόντρα στους Τίμπεργουλβς οι αποφάσεις που πήρε ήταν αρκετά αμφισβητούμενες.

Ο KD εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος στις δηλώσεις του και με ειρωνικό ύφος είπε πως ο Κόγκουτ είναι από τους καλύτερους διαιτητές όλων των εποχών.

«Έχετε δει όλοι τη φάση. Θέλω να κρατήσω τα λεφτά μου. Αλλά εγώ πίστευα ότι ήταν καλάθι και φάουλ. Ο Ντιόπ που με μάρκαρε με έχασε για ένα δευτερόλεπτο και είχε και τα δύο του χέρια πάνω μου. Ο Κόγκουτ όμως, που ήταν ο καλύτερος παίκτης τους σήμερα, είναι τόσο καλός διαιτητής που ήξερε ότι θα μου κάνουν φάουλ και καταλόγισε φάουλ πριν ακόμα σηκωθώ να σουτάρω. Οπότε μιλάμε για έναν από τους καλύτερους διαιτητές όλων των εποχών», συμπλήρωσε ο αστέρας των «πολεμιστών».




Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube