Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Ράτκο Ντόστανιτς από την εντός έδρας ισοπαλία της Βέροιας απέναντι στον Απόλλωνα. Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ενώ αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε το στιλ παιχνιδιού του Απόλλωνα και ήμασταν προετοιμασμένοι. Πήραμε το προβάδισμα σε ένα σημαντικό σημείο του αγώνα, αλλά στην επανάληψη όχι μόνο δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 2-0 σε κάποιες φάσεις που είχαμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά αντίθετα δεχθήκαμε και την ισοφάριση.

Είμαι στεναχωρημένος για τους παίκτες μου, οι οποίοι τα έδωσαν όλα στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αν κερδίζαμε σήμερα θα ανοίγαμε την πόρτα για την παραμονή στην κατηγορία. Τους είπα στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να πάμε να πάρουμε βαθμούς από την Καλλονή».


Για τα λάθη που έγιναν στην άμυνα: «Ίσως να φταίει το άγχος και η πίεση που είχαν οι παίκτες μου. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και να κάνουμε ευκαιρίες. Είπαμε να προσπαθήσουμε με σωστές πάσες να βγούμε μπροστά αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τη σημασία του αποτελέσματος: «Δεν θέλω να κρυφτώ. Σίγουρα είναι κακό το αποτέλεσμα για εμάς. Ήμασταν ανώτεροι από τον Απόλλωνα αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Κάθε ματς από δω και πέρα θα είναι δύσκολο. Οι παίκτες σίγουρα είναι κουρασμένοι και θα προσπαθήσουμε με κάποιες αλλαγές στη συνέχεια να αποκτήσουμε φρεσκάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλλάζει ο διαιτητής του Άρης-Ολυμπιακός!

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση, το βάρος στην τακτική

Αθανασίου: «Αξιόπιστος στα δύσκολα ματς ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο, να τον δούμε τώρα - Μια αλλαγή στην 11άδα και αν…»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου μίλησε με τον ψυχολόγο του όταν έκοψε τον Μουργκ από την ευρωπαϊκή λίστα»

Δεσύλλας: «Θα ρίξει το βάρος στη δημιουργία ο Αλόνσο - Αυτά θέλει να βελτιώσει στον Παναθηναϊκό»

Κετσετζόγλου: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή μετά τον Ριβάλντο τού Μαρσιάλ λόγω της ηλικίας του - Τα δεδομένα της συμφωνίας»

Σταματέλος: «Πιθανό να ξεκινήσει ο Ολιβέιρα με Άρη, γιατί έμεινε ο Ανδρούτσος»

Η ώρα άφιξης του Μαρσιάλ στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον… χαμό από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Ο Φάμπιο Μαρέσκα σφυρίζει το Άρης-Ολυμπιακός

«Ο καλύτερος εκτελεστής που είχαμε μετά τον Φαν Πέρσι»: Τα 90 γκολ του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

TAGS: Βέροια