Ο Παναθηναϊκός (για οικονομικούς λόγους) ήθελε να τον δώσει. Ο ίδιος ο Χάρης Μαυρίας ήθελε πολύ να παίξει στην Premier League.

Και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το οριστικό «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Σάντερλαντ.

Ό,τι έγινε τώρα, όμως, δεν μπορεί ν’ αλλάξει. Κι αφού ο νεαρός θα μείνει στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να του τονώσει την ψυχολογία. Όχι φυσικά για να τον «παρηγορήσει», αλλά για να του εξηγήσει πως παραμένει σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Στην επικοινωνία που είχε λοιπόν ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» με τον παίκτη, τόνισε πως η ΠΑΕ είχε δεχθεί μεν την πρόταση της Σάντερλαντ, αλλά καθαρά για οικονομικούς λόγους.

Κι αφού του τόνισε ότι σε περίπτωση που δεν υπήρχε ανάγκη για τα χρήματα, δεν επρόκειτο να παραχωρηθεί, ξεκαθάρισε πως εξακολουθεί να θεωρείται απ’ όλους «ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και το μέλλον του Παναθηναϊκού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Τι λέει το παράδειγμα του Άρη αναφορικά με τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για τη φετινή διαιτησία»

Αθανασίου: «Τα τρία στοιχεία που κρατάει από χθες ο Παναθηναϊκός - Τελικός με Άρη, ξεκαθαρίζει άμεσα για Αντίνο»

Μπαρίνοφ: «Ο Νίκολιτς μού είχε πει πως θα ήθελε να με δει στην ΑΕΚ»

«Σε συζητήσεις με τον Ράκονιατς η Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Πέθανε ο Ρολάντ Κουρμπίς, είχε παίξει για έναν χρόνο και στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Βγάζει καλή εικόνα λόγω κορμού και χημείας ο Άρης, κέρδος ο Καντεβέρε-Όλα τα λεφτά το ματς με Παναθηναϊκό»

Παίρνει Νούνελι με αγορά από τον Πανσερραϊκό η Κηφισιά, κλείνει και Θεοδωρίδη

Σταματέλος: «Περιμένουμε να δούμε αν θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός - Τα δεδομένα για Ροντινέι, Ποντένσε»

Τσορμπατζόγλου: «Bullying του Ολυμπιακού σε Τσακαλίδη - Ηγέτης του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας»

Δεσύλλας: «Δείγμα θετικό για Παναθηναϊκό, αυτά του έδωσαν Τετέι και Πελίστρι»