Καλεσμένος στο TNT ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς και μίλησε σε Σακίλ Ο’ Νιλ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και τους υπόλοιπους του πάνελ κάνοντας αυτοκριτική για τα νεύρα που βγάζει στους αγώνες.

Για τη… μόνιμη μουρμούρα του στους διαιτητές είπε: «Πρέπει να είμαι περισσότερο ο εαυτός μου. Έχω πολύ πάθος στα παιχνίδια, ενώ εκτός είμαι ντροπαλός. Όταν πατώ στο παρκέ είμαι εντελώς άλλος άνθρωπος. Το φταίξιμο είναι δικό μου, πρέπει να ηρεμήσω. Να παίζω με το ίδιο πάθος, αλλά να μην δέχομαι τεχνικές ποινές ή να αποβάλλομαι. Μου έλεγαν πάντα ‘μου αρέσει το παιχνίδι σου γιατί το διασκεδάζεις και χαμογελάς’. Θα πρέπει να επιστρέψω σε αυτό».

Όσο για το χθεσινό συμβάν που ζήτησε από τους διαιτητές να αποβληθεί ένας οπαδός επειδή του είπε «να κάνεις διάδρομο για να μην κουράζεσαι», ο Σλοβένος σταρ των Μάβερικς απάντησε: «Δεν ήταν μόνο αυτό, σε όλο το παιχνίδι μιλούσε, ήταν πολύ ενοχλητικό. Χάναμε, είχα γυρίσει λίγο τον αστράγαλό μου και είχα νεύρα. Μάλλον δεν θα έπρεπε να ζητήσω την απομάκρυνσή του. Όταν κάνω λάθος, το παραδέχομαι, άρα δεν θα έπρεπε να το κάνω αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube