Ο Ντίλον Μπρουκς αποτελεί έναν από τους πιο σκληροτράχηλους και σταθερούς αμυντικούς του ΝΒΑ. Με την ταμπέλα του «κακού παιδιού» να τον συντροφεύει εδώ και αρκετό καιρό, ο 27χρονος φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς συχνά-πυκνά ανοίγει «βεντέτες» με αρκετούς σταρ του μαγικού κόσμου, κάτι το οποίο το έχει «πληρώσει», αφού αυτός ήταν και βασικός λόγος της αποχώρησής του από τους Γκρίζλις.

Ωστόσο, ο Καναδός φόργουορντ δείχνει να απολαμβάνει την «περσόνα» του «bad boy» που έχει δημιουργεί και πλέον, σε νέο περιβάλλον από το φετινό καλοκαίρι, ψάχνει την αγωνιστική του εκτόξευση.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των Ρόκετς, έχοντας σε αυτά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της regular season 15,8 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με το καλύτερο ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, έχοντας μάλιστα μεγάλη διαφορά από τους κορυφαίους «σκοπευτές» του πρωταθλήματος! Συγκεκριμένα, σουτάρει με το εντυπωσιακό 62,5% πίσω από την γραμμή του τριπόντου (10/16 τρ.), με τον δεύτερο στην λίστα να είναι ο Ντέρικ Γουάιτ των Σέλτικς με ποσοστό 57.9%.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube