Ντέρμπι στην Βόχα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής, με τον Παμβοχαϊκό και τον Φοίνικα Σύρου να αναμετρώνται σε ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία το Σάββατο 13/12 στις 19.00.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά σερί και θέλουν να συνεχίσουν στις νίκες, ώστε να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική της θέση, με τον Φοίνικα να βρίσκεται στην έβδομη θέση και τον Παμβοχαϊκό στην όγδοη με δύο βαθμούς λιγότερους.

Οι γηπεδούχοι, μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς θα υποδεχτεί τον Φοίνικα χωρίς προβλήματα, περιμένοντας την συμπαράσταση του κόσμου τους.

Την ιδιαιτερότητα του ματς σχολίασε και ο Θάνος Τερζής, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Φοίνικα: «Είναι ένας ακόμα κομβικός αγώνας. Θέλουμε να πιάσουμε και να ξεπεράσουμε τον Φοίνικα στη βαθμολογία. Κυρίως θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων ώστε να μικρύνουμε κι άλλο τη διαφορά μας από τους πρωτοπόρους. Οι αγώνες μεταξύ των δύο συγκεκριμένων ομάδων είναι πάντα ξεχωριστοί και απρόβλεπτοι. Πέρασα μία ωραία σεζόν στη Σύρο αλλά τώρα θέλω να νικήσει η ομάδα μου. Οι δύο νίκες που κάναμε με Κηφισιά και Παναθηναϊκό μας έχουν ανεβάσει ψυχολογικά. Εχουμε ένα καλό πρόγραμμα από εδώ και πέρα και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Είμαι βέβαιος πως ο κόσμος θα μας υποστηρίξει μετά και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα».

Χωρίς προβλήματα και ο Φοίνικας
Έτοιμος να συνεχίσει το σερί του είναι και ο Φοίνικας Σύρου που ταξίδεψε πάνοπλος στο Βραχάτι.

Οι Συριανοί προέρχονται από τις νίκες κόντρα σε Λαμία και ΑΕΚ, με τον λίμπερο του συλλόγου, Νικήτα Εφραιμίδη, να σχολιάζει για το ματς: «Σεβόμαστε τον Παμβοχαϊκό και πάντα οι αγώνες μεταξύ αυτών των δύο ομάδων είναι απρόβλεπτοι. Ο Παμβοχαικός έχει καλή ομάδα και το έδειξε με τις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό και στην Κηφισιά. Ίσως έχει κι ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας αλλά έχουμε κι εμείς τα σχέδια μας. Κάναμε καλή προετοιμασία και πηγαίνουμε στο Βραχάτι για θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να κάνουμε εμφάνιση που θα μας δώσει βαθμούς νίκης.»

Αναλυτικά το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστική:
Σάββατο 13/12
17.00 Ολυμπιακός - Κηφισιά (Γυμν. Ρέντη)

17.00 ΑΕΚ - Λαμία(Γυμν. «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα)

19.00 Άρης - Παναθηναϊκός(Γυμν. Μίκρας)

19.00 Παμβοχαϊκός - Φοίνικας Σύρου (Γυμν. Βόχας)

20.00 (Novasports-3) Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδα (Γυμν. «Μ. Παρασκευόπουλος», Αλεξ/πολη)

Κυριακή 14/12
20.00 ΠΑΟΚ - ΜΕΝΤ (PAOK Sports Arena)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube