Με φαβορί τον ΠΑΟΚ, αλλά με τον Άρη να έχει κάνει ήδη την έκπληξη στο μεταξύ τους ντέρμπι για το Λιγκ Καπ θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την τέταρτη αγωνιστική της Volleyleague (Κυριακή, 17.30).

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από κρίση, αφού η ξαφνική αποχώρηση του Στέλιου Νικηφορίδη για προσωπικούς λόγους, προκάλεσε αναταραχή. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Γιάτσης προσπάθησε να διατηρήσει την ηρεμία στην ομάδα, προκειμένου να παραταχθούν απερίσπαστοί στο ντέρμπι, γι’ αυτό και δεν έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους Τύπου ενόψει του ματς.

«Ζητάω συγγνώμη από τους εκπροσώπους του Τύπου αλλά κρίνω σωστό να υπάρξει απόλυτη ηρεμία αυτή τη στιγμή. Άλλωστε έχουμε πει αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Δουλειά μας είναι να παίζουμε στο γήπεδο»

Πάντως, ο Άρης έχει κάνει ήδη την πρώτη έκπληξη της σεζόν, αφού επικράτησε του «δικέφαλου» στο ντέρμπι για το Λιγκ Καπ και κατέκτησε την πρόκριση στο φάιναλ4, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια για προβλέψεις.

Θέλει τη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από τη μεριά του -που είναι το φαβορί για τη νίκη- θέλει να πάρει τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό, αλλά και να διατηρήσει το αήττητο που έχει μέχρι τώρα. Κάτι που θα του δώσει και ψυχολογία, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία.

Την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου ματς τόνισε και ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος βλέπει τον Δημήτρη Εφραιμίδη να δικαιώνει την επιλογή του για θέση βασικού, μετά την αποχώρηση του Λόουσον.

«Πάντα αυτοί οι αγώνες είναι ιδιαίτεροι. Η δυναμικότητα των ομάδων έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Μας κακοφάνηκε η ήττα από τον Άρη στο Λιγκ Καπ και ο αποκλεισμός από το φάιναλ-4. Ο Άρης έχει τα προβλήματα του. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Νικηφορίδη. Εμείς προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Αν απουσιάσει περιορίζονται οι επιλογές του. Αν είμαστε όπως πρέπει θα πάμε πολύ καλά αλλά σε αυτά τα ματς παίζουν πολλά πράγματα ρόλο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα», τόνισε ο τεχνικός του «Δικέφαλου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube