Στην εκπομπή «Fair Play» με τον Βάιο Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία, που έχει δει από τον Ολυμπιακό, αλλά και στο πρόβλημα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως και στα προβλήματα του Παναθηναϊκού, ενόψει του μεταξύ τους μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (06/10, 20:30, στο ΟΑΚΑ!

«Ο Ολυμπιακός θέλει χώρο. Δεν θα πάει να σε πιέσει σε όλο το ματς στην περιοχή. Θα γυρίσει και λίγο πιο πίσω. Το θέμα είναι να κλέψει την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Έχει πρόβλημα να δημιουργήσει στις κλειστές άμυνες», είπε για τους Πειραιώτες, κάνοντας πιο εκτενή κουβέντα για το «τριφύλλι»: «Καταλαβαίνεις αμέσως ότι δυσκολεύεται να μπει στην περιοχή, δεν έχει φαντασία στη μεταβίβαση, να σπάσει την άμυνα. Δεν έχουμε δει το ''his way'' του Αλόνσο. Δεν το έχω καταλάβει ακόμα.

Μέχρι στιγμής αυτά που βλέπουμε ή αυτά που θα δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός, στηρίζονται σε ατομικές ενέργειες. Έχει ατομική ποιότητα ο Παναθηναϊκός να κερδίσει το ματς, έχει ομαδική ποιότητα ο Ολυμπιακός. Δεν θα δούμε κάτι που θα μας εκπλήξει ή θα παίξει ο Παναθηναϊκός από τη μια μέρα στην άλλη
», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακούστε την τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαΐδη για το ντέρμπι:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube