Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν, αλλά και σε αυτό με τον Ολυμπιακό (ώστε ν’ αποσαφηνίσει τι εννοούσε σε σχετική του τοποθέτηση) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή τους «Fair Play», σημείωσε ότι είναι θετικό που ο «δικέφαλος του Βορρά» εξασφάλισε την πρόκριση, αλλά ως καλύτερη ομάδα περίμενε να νικήσει, ώστε να διατηρηθεί φαβορί για την πρωτιά.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι η μαζική άμυνα των Σκωτσέζων τον οδήγησε σε σέντρες και στάθηκε στην απόδοση των Τάισον-Μπάμπα, τοποθετήθηκε για το τηλεοπτικό σχόλιο που έκανε ότι δεν τον «συγκίνησε» η απόδοση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Για να εξηγήσει ότι ενδεχομένως χρησιμοποίησε λάθος λέξη, αλλά το νόημα ήταν το εξής: Ότι ο τρόπος που τους αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των Θεσσαλονικέων και ότι με τον ίδιο τρόπο που η τραγική εικόνα τους με την ΑΕΚ δεν σήμαινε ότι έπρεπε να φύγουν όλοι, έτσι και η τεσσάρα επί του Ολυμπιακού δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.