Την άποψή του για την απόδοση της Εθνικής Ελλάδας στα δύο ματς απέναντι σε Ιρλανδία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024 κατέθεσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συζητώντας στην εκπομπή «Fair Play» με τον Βάιο Τσούτσικα, σχολίασε πως εντυπωσιάστηκε με τη νοοτροπία της «γαλανόλευκης» στο φινάλε του αγώνα με τη Γαλλία.

«Εγώ έλεγα ότι πιστεύω πολύ στην ομάδα, αλλά ήθελα παραπάνω αυτοπεποίθηση στο πρώτο ημίχρονο με τη Γαλλία. Είδα όμως μία Εθνική που έμεινε με 10 παίκτες και προσπάθησε, πίεσε όπως μπόρεσε, έβγαλε τρομερή ψυχολογία και πίεσε τη Γαλλία όσο άντεχε για να ισοφαρίσει. Αυτό το τελευταίο 20λεπτο πρέπει να το κρατήσουμε περισσότερο από τα πάντα. Πρέπει να προσπαθήσουμε με τέτοιες μεγάλες ομάδες να παίζουμε έτσι από την αρχή», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά τη συνέχεια και τις ελπίδες της Εθνικής για πρόκριση, ο Ντέμης τόνισε: «Πρέπει να χτίσουμε πάνω στη νοοτροπία που έχει αυτή η ομάδα. Αν κρατήσει αυτή τη νοοτροπία θα έχει κέρδος η Εθνική, γιατί έχει ταλέντο. Όσο το κρατάμε αυτό, τα αποτελέσματα θα έρθουν. Βλέπω το καλό κλίμα στην ομάδα, είναι σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα κοντράρουμε στα ίσα την Ολλανδία για τη δεύτερη θέση».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube