Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει το ματς της Κυριακής στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ο Ντέμης Νικολαΐδης στην χθεσινή εκπομπή του στη Nova. Ο παλαίμαχος άσος έπλεξε το εγκώμιο του Δικεφάλου του Βορρά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και επεσήμανε ότι θα θέλει να δει την ομάδα του Λουτσέσκου το πώς θα ανταποκριθεί σε ένα μεγάλο παιχνίδι.

«Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλους εκφραστές στην επίθεση. Τον Τάισον, τον Ντεσπόντοφ… Έχει αρκετούς παίκτες ο ΠΑΟΚ σε καλή κατάσταση, ήταν πάλι πολύ αποτελεσματικός. Χωρίς να κάνει τεράστιες ευκαιρίες έχει την ποιότητα μπροστά και τη φόρμα των παικτών και κάνει ωραία γκολ. Βέβαια προήλθαν κι από λάθη τα δύο πρώτα. Δεν έχει καμία σημασία αυτό», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Τώρα θα αρχίσουμε να βλέπουμε και ντέρμπι. Στα επόμενα ματς ο ΠΑΟΚ, έχει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δεν έχω δει τον ΠΑΟΚ να παίζει ντέρμπι, ενώ είναι σε αυτή την κατάσταση. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ παίζει ωραία, είναι αποτελεσματικός και κάνει ωραία γκολ σε ένα διάστημα όπου δεν είχε ντέρμπι ενδιάμεσα.
Δεν τον έχω δει σε φόρμα απέναντι στους συνδιεκδικητές. Στον πρώτο γύρο δεν ήταν καλός με την ΑΕΚ, μετά έβαλε 4 στον Ολυμπιακό και τότε άρχισε να ανεβαίνει. Τώρα θα τον δούμε στα καλύτερά του απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που ψάχνεται»
, κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube