Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τις δηλώσεις του Τζίτζι Ντατόμε σε ιταλικά Μέσο, στις οποίες κατακεραυνώνει τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν!

Μιλώντας στο «Corriere Dello Sport», ο Ιταλός μπασκετμπολίστας που αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι από την ενεργό δράση, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» μιλάει χωρίς να σκέφτεται τις αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας πως οι άνθρωποι πρέπει να βρουν την ισορροπία μεταξύ του να έχουν υψηλούς στόχους και να μην δείχνουν αλαζονικοί.

Θέση για τα όσα δημοσίευσε το ιταλικό σάιτ πήρε ο ίδιος ο Ντατόμε, ο οποίος ξέσπασε με τα όσα γράφτηκαν στη συνέντευξη, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά μέσω social media η μετάφραση ήταν λανθασμένη με στόχο τα... clickbaits!

«Γεια σας παιδιά. Αν θέλετε να μιλάτε για τις συνεντεύξεις μου, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη δουλειά στη μετάφραση των λέξεων. Εδώ βλέπω μια χειραγώγηση για να δημιουργηθεί ένταση.

Δεν μου αρέσει να είναι οι δηλώσεις πριν από το παιχνίδι βαρετές. Δεν λέω ότι όλοι πρέπει να κάνουν όπως ο Αταμάν που κάθε φορά λέει: ''Θα τα κερδίσουμε όλα''. Υπάρχει και μέση λύση. Καταλαβαίνω ότι το clickbait είναι σημαντικό, αλλά η αξιοπιστία μετράει περισσότερο».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube