Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ντάνι Όλμο, έναν μήνα περίπου μετά από το ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Τζιρόνα, όπου και τραυματίστηκε στον δικέφαλο.

Μια επιστροφή που αποτελεί σίγουρα ανάσα για τον Χάνσι Φλικ, ο οποίος θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα κόντρα τη Σεβίλη (20/10). Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξεκινήσει βασικός, ωστόσο θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, ειδικά αν το παιχνίδι «στραβώσει» για την Μπάρτσα.

Ο 26χρονος επιθετικός μέσος πρόλαβε σε αυτά τα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε στη La Liga με τους «μπλαουγκράνα» να πετύχει 3 γκολ, δείγμα του πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει αν είναι υγιής.

Πέρα από τον Όλμο, στις προπονήσεις έχει επιστρέψει εδώ και καιρό ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, ενώ Γκάβι και Φερμίν Λόπεθ ετοιμάζονται και αυτοί για την επάνοδό τους, δημιουργώντας ευχάριστο πονοκέφαλο στον Γερμανό κόουτς για την πληθώρα επιλογών που θα έχει στον άξονα, απαραίτητη όμως για τα δύσκολα ματς που έρχονται.

Η Μπαρτσελόνα μετά τη Σεβίλη, αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου την Τετάρτη (23/10), ενώ το επόμενο Σάββατο (26/10), φιλοξενείται στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πρώτο κλάσικο του Εμπαπέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube