Για την ακραία συμπεριφορά του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης (2-2) της Αλβανίας με την Κροατία, απολογήθηκε ο Μιρλίντ Ντάκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβανός επιθετικός καταγράφηκε από την κάμερα να κρατά μεγάφωνο να και να φωνάζει μαζί με τους φιλάθλους της χώρας υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Μια ενέργεια που προκάλεσε την αντίδραση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία απαίτησε την έναρξη έρευνας από την UEFA, καθώς και την απολογία από τον ποδοσφαιριστή.

Σε ό, τι αφορά το τελευταίο κομμάτι, λοιπόν, ο άσος της Ρούμπιν Καζάν, σαν μια πρώτη κίνηση, αναγνώρισε το λάθος του μέσω ανάρτησης.


«Το να ζητήσω συγγνώμη είναι ανδροπρεπές και αισθάνομαι ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να το κάνω, για όλους εκείνους που έχουν πληγωθεί.

Όπως κάθε ποδοσφαιριστής, σε αυτές τις στιγμές τα συναισθήματα βρίσκονται σε άλλο επίπεδο, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύσκολο να περιγράψεις το συναίσθημα του να παίζεις για αυτή την εθνική ομάδα, για αυτούς τους υπέροχους οπαδούς που μας δίνουν απεριόριστη αγάπη.

Συγγνώμη εάν προσέβαλα κάποιον μετά τον αγώνα με την Κροατία, η επίδραση του παιχνιδιού κάνει τη δουλειά της.

Συνεχίζω να δουλεύω μαζί με όλη την ομάδα για τα όνειρά μας
», ανέφερε στη σχετική του ανάρτηση στο instagram.

Η ανάρτηση του Μιρλίντ Ντάκου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube