Ο Γιουσούφ Νούρκιτς αναφέρθηκε στη γροθιά που δέχτηκε από τον Ντρέιμοντ Γκριν στον αγώνα των Σανς με τους Γουόριορς. Ο Βόσνιος σέντερ θεωρεί πως πλέον ο ιδιόρρυθμος άσος των «πολεμιστών» χρήζει βοήθειας.

«Τι τρέχει μαζί του; Δεν ξέρω! Προσωπικά, νιώθω πως ο τύπος αυτός θέλει βοήθεια. Πάλι καλά που δεν προσπάθησε να με πνίξει. Αυτό δεν έχει να κάνει με το μπάσκετ. Εγώ είμαι εδώ για να παίξω μπάσκετ κι εκείνος πετά γροθιές δεξιά κι αριστερά. Το έχουμε δει να το κάνει τακτικά. Ελπίζω ό,τι περνά στη ζωή του να το ξεπεράσει», τόνισε ο Νούρκιτς.

Από την πλευρά του, ο Γκριν απολογήθηκε δημόσια αλλά υποστήριξε πως το χτύπημα ήταν ακούσιο. «Πίστευα πως με τραβούσε και κούνησα τα χέρια μου για να κερδίσω φάουλ. Δεν απολογούμαι για πράγματα που θέλω να κάνω, αλλά ζητώ συγγνώμη στον Νούρκιτς γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Δεν είμαι και τόσο καλός... πυγμάζος για να κάνω στροφή 360 μοιρών και να τον πετύχω. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Με ξέρετε καλά τόσα χρόνια, αν είχα σκοπό να χτυπήσω κάποιον, δεν ζητώ συγγνώμη ποτέ», ανέφερε.

Όσο για τα σχόλια του Νούρκιτς πως θέλει βοήθεια, ο Γκριν είπε: «Το σέβομαι, όλοι θέλουμε βοήθεια. Κανένας από μας δεν είναι τέλειος. Έχει δικαίωμα να νιώθει όπως θέλει», δήλωσε ο φόργουορντ των Γουόριορς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube