Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, καθώς ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του «τριφυλλιού» στην Αυστρία, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι τελευταίες εντυπώσεις για τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ κακές. Δεν λειτούργησε τίποτα από αυτά που θέλει ο Αλόνσο. Ήταν βαριά τα πόδια, λόγω των διπλών προπονήσεων, για να βγουν τα πράγματα μέσα στη σεζόν. Ο Αλόνσο δεν έχει ανησυχία, αφού έχει εντοπίσει αυτά που δεν βγήκαν. Έχει μείνει ευχαριστημένος από τον τρόπο που δούλεψε η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν έχει τα 6/11 της βασικής του ομάδας, αφού το κέντρο αυτή τη στιγμή ο Τσέριν, ο Μπακασέτας και ο Μαξίμοβιτς, δεν ήταν χθες. Δεν έπαιξε ο Γεντβάι. Δεν ήταν στην προετοιμασία ο Ιωαννίδης. Ήταν στο Ευρωπαϊκό ο Σπόραρ και ο Βέρμπιτς, οι οποίοι θα ήταν βασικοί αντί των νεαρών παιδιών. Δεν έχει έρθει ο Μλαντένοβιτς. Η ομάδα δεν είχε τον βασικό της κορμό, αφού δεν είχε τους διεθνείς που θα επιστρέψουν από την επόμενη εβδομάδα και σιγά-σιγά θα έρθουν οι υπόλοιποι (Σλοβένοι), που θα είναι διαθέσιμοι για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube