Για την επόμενη εβδομάδα μετατίθεται, όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του Ζοζέ Μαουρίσιο στην δράση με τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κόντρα στην Λαμία τον Μαουρίσιο, που πάει για την άλλη εβδομάδα. Με τον Παναιτωλικό είναι το πιο πιθανό να τον δούμε. Ο Αλεξανδρόπουλος μάλλον θα είναι διαθέσιμος, πρέπει να περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση. Ο Κουρμπέλης θα είναι στην αποστολή και πιστεύω ότι θα πάρει πάλι και χρόνο συμμετοχής», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι επικρατέστεροι είναι οι Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος αν είναι καλά αλλιώς Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ, Παλάσιος και Καρλίτος.

Επίσης, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Γκορτσίλας πέρυσι τα έκανε… μαντάρα σε ένα ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Μπαράλες και τον φώναξαν στο VAR.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube