Στην ιδιαίτερη έμφαση που δίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την προετοιμασία του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Λαμία (Σάββατο, 17:30) στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Γιοβάνοβιτς δούλεψε πολύ στην τακτική. Έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για μάχη, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ βελτιωμένη. Πέρσι στο ίδιο γήπεδο ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε μια ομάδα που έπαιξε πολύ σκληρά. Φέτος όμως έχει πολλές λύσεις και αν παίξει όπως πρέπει, θα πάρει το τρίποντο. Στόχος είναι να κάνει το 4/4 ως το τέλος του πρώτου γύρου για να μπει στον δεύτερο με αβαντάζ», ανέφερε και πρόσθεσε: «Η συμμετοχή του Βιλένα θα κριθεί μάλλον αύριο, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα είναι στην ενδεκάδα. Ο Χουάνκαρ δεν έχει επανέλθει ακόμη και θα πάει προσεκτικά για να μη ρισκάρει οτιδήποτε».

Τέλος, για το κάλεσμα της ΠΑΕ στον κόσμο να μην πάει στη Λαμία, είπε: «Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού δεν βγήκε για τα… μάτια του κόσμου. Η Λαμία αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια και ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να συμβεί το παραμικρό που μπορεί να πληρώσει η ομάδα, γι’ αυτό και καλεί τον κόσμο να μην πάει στη Λαμία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube