Κρίσιμους μήνες αναφορικά με την επέκταση των συμβολαίων του Παναθηναϊκού με τους Φώτη Ιωαννίδη, Γιώργο Βαγιαννίδη και Άνταμ Τσέριν χαρακτήρισε τους Οκτώβρη και Νοέμβρη ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι μήνες με συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τους Φώτη Ιωαννίδη, Γιώργο Βαγιαννίδη και Άνταμ Τσέριν για την επέκταση των συμβολαίων τους. Για τον Ιωαννίδη, μάλιστα, ίσως υπάρξει ραντεβού και μέσα στον μήνα, για να του γίνει μια γερή αναπροσαρμογή, κάτι που αξίζει απόλυτα. Είναι, αν όχι ο κορυφαίος, μέσα στους καλύτερους του Παναθηναϊκού και του πρωταθλήματος. Για τον Βαγιαννίδη θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος που δεν τα έχουν βρει, έπρεπε ήδη να είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις νωρίτερα, αλλά το θέμα πάγωσε στη συνέχεια. Με μεγάλη καθυστέρηση θα γίνει μια νέα προσπάθεια. Ο Τσέριν είναι και αυτός από τους πλέον χαμηλόμισθους, η εξέλιξή του είναι πολύ μεγάλη, θα γίνει επίσης προσπάθεια να επεκταθεί το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια. Το πιο σημαντικό θα είναι να γίνει ένα βήμα παρακάτω για να συμφωνήσει και με τους τρεις»
, ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Πανσερραϊκό για να πάρει τη νίκη, σε ένα άλλου τύπου ματς από αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube