Για την ετοιμότητα του Τόνυ Βιλένα και για τα όσα λέγονται στη Θεσσαλονίκη για τον Παναθηναϊκό και τον Μπράμπετς μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, για το θέμα Μπράμπετς ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε:

«Από τον Παναθηναϊκό δε λένε το παραμικρό. Από τη Θεσσαλονίκη μαθαίνουμε ότι υπάρχει πρόταση στον Άρη για τον Μπράμπετς και περιμένουμε τις εξελίξεις. Στον Παναθηναϊκό δε λένε τίποτα. Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός και θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Έχει ένα ακόμα αβαντάζ, ότι τον παίρνεις και παίζει αύριο. Υπάρχει κινητικότητα για στόπερ, προκειμένου να κλείσει μέχρι αύριο», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την άφιξη του Βιλένα…

«Ήρθε σήμερα το απόγευμα για μόνιμη εγκατάσταση. Γι' αυτό και καθυστέρησε να βγει στην αίθουσα αφίξεων, είχε πολλές βαλίτσες. Έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την Εσπανιόλ, θα μιλήσει με τον προπονητή και θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα. Στόχος είναι να είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια με την Ντνίπρο».

Τέλος αναφέρθηκε στον Κάρλος Ζέκα και τη συνέντευξή του στον BwinΣΠΟΡ FM:

«Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι έχει μεγάλη δίψα και κίνητρο. Εχει πεισμώσει για να επιστρέψει σε καλό επίπεδο. Έχει δίψα 22χρονου. Στην προετοιμασία ο Ζέκα από την αρχή μέχρι τώρα έχει διαφορά μεγάλη. Είναι λογικό. Οσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα αισθάνεται. Είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube