Την τεράστια βελτίωση της εικόνας του Σεμπάστιαν Παλάσιος, που προσφέρει τα μέγιστα στον Παναθηναϊκό, αλλά και την πρόθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον αξιοποιήσει και σαν σέντερ φορ, σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

«Πρέπει να δίνουμε αβάτζο στους παίκτες που έρχονται από την Λατινική Αμερική. Η εικόνα του Παλάσιος δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε όταν ήρθε. Δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως και βοηθάει τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό. Και στην Τούμπα ήταν ο κορυφαίος, με τον Άρη επίσης πέτυχε ένα πολύ καλό γκολ. Ο Παλάσιος δείχνει ότι είναι καλά και έχω την αίσθηση ότι, στο μυαλό του Γιιοβάνοβιτς είναι, πίσω από τον Καρλίτος, να βάζει στην επίθεση τον Παλάσιος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» έπρεπε να κερδίσει και κέρδισε στην Καρδίτσα, αν και χρειάστηκε να βάλει βασικούς για να το καταφέρει, καταγράφοντας την επίδραση των Παλάσιος-Αϊτόρ.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει βασικό έναν τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα και ο άλλος να παίζει στο Κύπελλο, γιατί αλλιώς κάνει κακό και στους δύο, μιλώντας για τους Μπρινιόλι και Διούδη.

Ενώ ανέφερε ότι ο Χατζηγιοβάνης θα είναι στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς πλέον, ως μια λύση, με τον Ιωαννίδη να χάνει την ευκαιρία.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube