Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας είπε πως οι Πειραιώτες πήραν μία «ανάσα», ενόψει των δύο μεγάλων μονομαχιών με την Μπράγκα και τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας όμως ότι για να πάρει αποτελέσματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, πρέπει να είναι πάνω από 50% καλύτερος από χθες.

Επισήμανε, παράλληλα, πως ο Κοστίνια έδωσε ενέργεια και οι τρεις μικροί… κέφι. Χαρακτήρισε απολύτως κρίσιμο το 1-0, με το καθαρό (όπως είπε και η Λαμπαδαρίου στον ΣΚΑΪ) πέναλτι, ενώ τόνισε πως το «τρίποντο» κλείδωσε όταν μπήκαν οι βασικοί, χαρακτήρισε καλή την εικόνα των Ρέτσου, Ροντινέι και είπε ότι είναι σημαντικό που ο Ελ Κααμπί κρατάει επαφή με τα δίχτυα. Όσον αφορά τον Γουίλιαν και τον Ολιβέιρα είπε ότι περιμένουμε πολλά περισσότερα.

Τέλος, στις 23:59 είπε πως κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους και από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει άλλη κίνηση, εκτός από τη σημαντική προσθήκη του Γιαζιτσί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube