Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Εν αναμονή της προπόνησης και της ανακοίνωσης της αποστολής, με το ενδιαφέρον αν στρέφεται σε Μασούρα, Πιρόλα και Ζέλσον, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως οι Πορτογάλοι μπορεί να μην έχουν το μέγεθος της Πόρτο ή της Μπενφίκα, αλλά εξήγησε ότι ο κόσμος των Πειραιωτών πρέπει να είναι έτοιμος για μία μεγάλη «μάχη» αύριο το βράδυ κόντρα στους Πορτογάλους.

Όπως επισήμανε, η Μπράγκα τα επτά τελευταία χρόνια τερματίζει 4η ή 3η στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, είναι στο Ranking της UEFA μαζί με τον Ολυμπιακό και μόλις πριν δύο χρόνια, το 2022, έφτασε στα προημιτελικά του Europa League.

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι ο Καρβαλιάλ έφερε από χθες την ομάδα στην Αθήνα, κάτι που σπανίζει πραγματικά, και ότι ο πορτογαλικός Τύπος έχει επικεντρώσει στην επιστροφή στο Καραϊσκάκη τόσο του προπονητή όσο και του Όρτα και του Μπρούμα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube