Με αφορμή την ανακοίνωση της απόκτησης και του Κοστίνια, ο Κώστας Νικολακόπουλος αφενός μεν θύμισε ότι αναδείχτηκε φέτος από προπονητές και παίκτες ο καλύτερος δεξιός μπακ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αφετέρου δε μετέφερε την πληροφορία πως η Μπενφίκα έδινε 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει αλλά ο Ολυμπιακός που είχε φροντίσει να τον κλείσει από τον χειμώνα αρνήθηκε και έφερε κανονικά εδώ τον παίκτη για να κάνει προετοιμασία.

Επανέλαβε ότι βρισκόμαστε σε ημέρες έντονης κινητικότητας για τις περιπτώσεις που απασχολούν όπως οι Ελ Κααμπί, Φορτούνη, Κάρμο και Μασούρα μεταξύ άλλων.

Και αναμένουμε άμεσα τις εξελίξεις που θα φέρουν οι διαπραγματεύσεις και οι ζυμώσεις που γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση.

Για το θέμα του σέντερ φορ είπε ότι ο Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του τον Μπαουτίστα, αλλά περιμένει τι θα γίνει και με τον Ελ Κααμπί, πιθανότατα έχοντας στόχευση να μείνει ο Μαροκινός και να πάρει και τον παίκτη από την Εϊμπάρ που τον ξέρει πάρα πολύ καλά σαν μια λύση για δεύτερο και πρώτο φορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube