Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το «διπλό» επί της Μάλμε και ενόψει της νέας εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός θα πάει με τον κόσμο του στην Τρίπολη, περίπου 2,5 χιλιάδες. Είναι σε καλό μουντ μετά τη νίκη στο Μάλμε, θέλει να συνεχίσει έτσι, αφού ακολουθεί το ματς με τον Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη και ενώ μεσοβδόμαδα θα γίνει κανονικά ο αγώνας με την Καλλιθέα για το Κύπελλο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ντέρμπι για τους άλλους, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια, γιατί πριν την επόμενη διακοπή πάει στην Τούμπα. Ή παίρνεις τα ματς με Αστέρα και Πανσερραϊκό, και είσαι ψηλά φτάνοντας στην Τούμπα, ή δεν κερδίζεις τα ματς και δεν είσαι κοντά στην κορυφή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, κινδυνεύοντας να μείνεις πίσω», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα για πρόβλεψη, γιατί υπήρχε και ο αγώνας στην Ευρώπη. Ίσως με τον Αστέρα δεν πρέπει να δούμε Πιρόλα στα αριστερά της άμυνας, ώστε η ομάδα να έχει έναν κανονικό μπακ που να βοηθάει επιθετικά. Η εκτίμηση είναι πως ή θα βάλει τον Κοστίνια αριστερά και δεξιά τον Ροντινέι, ή θα ξεκινήσει τον Αποστολόπουλο στα αριστερά, γιατί το παιχνίδι του Ολυμπιακού περνάει από τα άκρα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ίσως να έχουμε μία εικόνα μετά την προπόνηση, πριν ταξιδέψει η αποστολή για την Τρίπολη. Το θέμα είναι αν θα πάει και σε αλλαγές ή με την ομάδα που έπαιξε στη Σουηδία. Μπορεί να τη φρεσκάρει με τον Μασούρα ή τον Βέλντε, με έναν εκ των δύο ή και τους δύο. Εκεί θα περίμενα κάτι τέτοιο. Επίσης, έχει πάρει πολλά ματς ο Μουζακίτης, που είχε παίξει σε δύο ματς και με την Ελπίδων. Είναι ένα ερώτημα, όμως, ποιος θα παίξει στη θέση του, αν πάρει ανάσες ο μικρός. Προς το παρόν, τρίτη επιλογή στα χαφ είναι ο Γκαρθία, που δεν βοηθάει τόσο πολύ επιθετικά/δημιουργικά. Έχει κάποιες ιδέες στο μυαλό του για τον Μπακούλα, τον οποίο θα τον δούμε σε κάποιο από τα επόμενα ματς. Το καλό, εκτός από Ορτέγκα και το ερωτηματικό ο Πιρόλα λόγω των ενοχλήσεών του στο Μάλμε, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube