Σε μια αξιέπαινη κίνηση με βαθύ συμβολισμό και μεγάλο φιλανθρωπικό έργο προέβησαν οι παίκτες των Μπρούκλιν Νετς, λίγη ώρα πριν το παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς (02/5, 22:30).

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Στιβ Νας εμφανίστηκαν στο γήπεδο με ρούχα από τη σειρά της Βανέσα Μπράιαντ, που φέρουν το λογότυπο «Mambacita», το οποίο ήταν το παρατσούκλι της αδικοχαμένης κόρης της, Τζιάνα, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ.

Η Βανέσα, δημιούργησε αυτή τη σειρά ρούχων στη μνήμη της κόρης της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μαζευτούν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομα της Τζιάνα. Μια πρωτοβουλία που «αγκαλιάστηκε» από πολλούς φορείς και ιδιαίτερα από το πάντα ευαισθητοποιημένο NBA, με τους παίκτες των Νετς να κάνουν την αρχή και να διαφημίζουν με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Τop 10: Οδοστρωτήρας Γουεμπανιαμά, ανεμόμυλος από Αντετοκούνμπο

Βούτσεβιτς: «Ο Αντετοκούνμπο είχε νεύρα γιατί οι Μπουλς δεν τον θέλουν με ανταλλαγή»

Αντετοκούνμπο: «Μη με ρωτάτε αν θέλω να είμαι εδώ! Είναι ασέβεια!»

Ένταση στο φινάλε: το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο άναψε «φωτιές» στο Μπουλς–Μπακς

Ποιο... πνεύμα των Χριστουγέννων; Αλβαράδο και Γουίλιαμς έπαιξαν μπουνιές και αποβλήθηκαν

Οι Τζαζ έβαλαν «στοπ» στο σερί των Σπερς – Επιστροφή Γουεμπανιαμά, αλλά νίκη για Γιούτα

Ιστορικό βράδυ για Γουέστμπρουκ: Ξεπέρασε τον Μάτζικ στις ασίστ και λύγισε τους Μάβερικς

Επέστρεψε και τους… ξεκόλλησε ο Αντετοκούνμπο – Οι Μπακς έβαλαν τέλος στο σερί των Μπουλς

Επιστρέφει οριστικά κόντρα στους Μπουλς ο Αντετονκούμπο

Ιστορικό επίτευγμα για τον Γουέστμπρουκ: Πέρασε τον Μάτζικ Τζόνσον στις ασίστ και ανέβηκε 7ος στην ιστορία του NBA!