Όλο και πιο σοβαρή γίνεται η κατάσταση ανάμεσα στους Μπρούκλιν Νετς και τον Κάιρι Ίρβινγκ, καθώς η ομάδα τον τιμώρησε με τουλάχιστον με «καμπάνα» τουλάχιστον πέντε αναμετρήσεων και φυσικά δεν αποκλείεται το ζήτημα να γίνει ακόμα πιο περίπλοκο.

Αυτό προκύπτει μάλιστα από το ίδιο το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Νετς που ενημέρωναν για την τιμωρία, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος ο παίκτης αρνείται να αλλάξει… ρότα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Τις τελευταίες μέρες, κάναμε επανειλημμένες προσπάθειες να συνεργαστούμε με τον Κάιρι Ίρβινγκ για να τον βοηθήσουμε να κατανοήσει τη βλάβη και τον κίνδυνο των λόγων και των πράξεών του, κάτι που ξεκίνησε με τη δημοσιοποίηση μιας ταινίας που περιείχε βαθιά ανησυχητικό αντισημιτικό μίσος.

Ήμασταν απογοητευμένοι σήμερα, όταν μας δόθηκε η ευκαιρία σε μια συνάντηση των ΜΜΕ, που ο Κάιρι αρνήθηκε να πει κατηγορηματικά ότι δεν έχει αντισημιτικές πεποιθήσεις, ούτε να αναγνωρίσει συγκεκριμένο υλικό μίσους στην ταινία. Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε την ευκαιρία -αλλά δεν κατάφερε- να ξεκαθαρίσει.

Αυτή η αποτυχία να αποκηρύξει τον αντισημιτισμό όταν του δίνεται μια σαφή ευκαιρία να το πράξει είναι βαθιά ανησυχητική, είναι ενάντια στις αξίες του οργανισμού μας και συνιστά συμπεριφορά επιζήμια για την ομάδα. Συνεπώς, πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι κατάλληλος να συνδεθεί με τους Μπρούκλιν Νετς»
, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Νετς και καταλήγει:

«Αποφασίσαμε ότι ο Κάιρι θα εκτίσει τιμωρία χωρίς αμοιβή έως ότου ικανοποιήσει μια σειρά αντικειμενικών διορθωτικών μέτρων που αντιμετωπίζουν τις βλαβερές επιπτώσεις της συμπεριφοράς του και η περίοδος τιμωρίας που εκδόθηκε δεν είναι μικρότερη από πέντε αγώνες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κι όμως το είπε: Ο Ντράμοντ δήλωσε πως είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ όλων των εποχών!

Στεφ Κάρι: «Η Κάμαλα Χάρις μπορεί να ηγηθεί της χώρας μας και να φέρει ελπίδα»

Η απίθανη αντίδραση του Λεμπρόν όταν άκουσε πως είναι ο γηραιότερος παίκτης στο ΝΒΑ

Ντόντσιτς: «Στόχος; Το πρωτάθλημα!»

Ο «εξωγήινος» δυναμώνει: Πόσα μυϊκά κιλά πήρε ο Γουεμπανιαμά σε έναν χρόνο

Έντουαρντς για την ανταλλαγή του Τάουνς: «Πονάει που δεν είναι εδώ ο αδερφός μου, αλλά έτσι είναι η λίγκα»

«Θα ήθελα να μείνω μακριά από αυτόν τον τύπο»: Η ατάκα του Μπρόνι Τζέιμς για τον ΛεΜπρόν!

Δεν χωρούσε στο πλάνο: Η απίστευτη φωτογραφία των Γουέμπι και Πολ στη Media Day των Σπερς!

«Μετά τον γάμο…»: Η επική απάντηση του Γιάννη σε ερώτηση για τη γαμήλια βραδιά του!

Γιάννης: «Η συμμετοχή με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου»